22 Mart 2009 Pazar

Nedir Derdimiz?



Nasıl başlasam bilmiyorum ama basketbol konuşmaktan zevk aldığım iki arkadaşım, girişi yapma konusunda da bana aynı zevki tattırmak istediler. Zevk aldığımı söyleyemeyeceğim çünkü başlamak zordur. Ben de başlamasını hiç mi hiç sevmem. Sevmesem de başlayayım da asıl sevdiğimiz kısma geçme konusunda önümüz açılsın.

Kimiz, neyiz, neden böyle bir blog açtık diye soranlarınız olacaktır. Ben de ondan "Nedir Derdimiz?" dedim ya. Aslında birçok basketbol forumunda paylaşım yapan ama paylaştıklarını hep kısıtlamak zorunda kalan üç arkadaşız. Ne zaman bir araya gelsek tek birşey konuşulur, o da basketbol. Basketbolla yatıp basketbolla kalkarız desek biraz sıradan olsa da öyle hakikaten.

Tabi insanların basketbol anlayışları da farklıdır. Kimi sadece NBA izler, kimi TBL'i, kimi Euroleague'i. Bizde hepsi var demezsem haksızlık etmiş olurum. Buradaki yazılarda salt NBA, Euroleague veya TBL olmayacak. Avrupa ve Dünya liglerinden güzel detaylar, bayan basketbolundan hiçbir yer bulamayacağınız yorumlar, altyapı maçları hakkında gözlemlerimiz sizlere sunacaklarımızdan birkaçı.

Sözü fazla uzatmadan kendimizi tanıtıp bitirmek istiyorum. Ben Kerem. Marmara'da öğrenciyim. Gökçe İTÜ'de, Sarp da Boğaziçi'nde öğrenci. Öğrenci adamın vakti de çok olunca basketbolu izlemek de yaşamak da zor olmuyor tabi. Hadi bana müsaade. Keyif alırsınız umarım.

Not: Kendimizi tanıttığımız bu ilk yazıya fotoğraf olarak yine bizi koymak isterdim ama ortamın güzelliğini bozmayalım. Hehe.

3 yorum: