23 Mart 2009 Pazartesi

Kaldığımız Yerden Devam


Kısa bir aranın ardından Euroleague'den son viraja giriliyor. Bu virajı alanlar artık son düzlükte hızlarını test edip birinci olmaya çalışacak. En hızlılar mı kalacak son düzlüğe yoksa en şanslılar mı bunu bu hafta öğreneceğiz. Maçlara ait analizlerim olacak mutlaka ama önce programı ve prosedürü bir hatırlatalım.

Dört gruptan gelen grup birincileri ve ikincinciler çapraz eşleşme sonucu şu şekilde eşleşmişlerdi;

Olympiacos-Real Madrid
Regal Barcelona-Tau Ceramica
Panathinaikos-Montepaschi Siena
CSKA Moskova-Partizan


Grup birincileri üstte görüldüğü üzere seriye evlerinde başlayacaklar ve ilk iki maç onların sahalarında oynanacak. Tarihleri de 24 ve 26 Mart. Daha sonra üçüncü maç 31 Mart'ta grubunu ikinci sırada bitiren takımın sahasında oynanacak. Herhangi bir takım üçüncü galibiyete ulaştığında seri bitecek. Ulaşamadığında dördüncü maç 2 Nisan'da yine aynı takımın sahasında oynanacak. Gerek kalırsa final niteliğindeki son maçlara ise 8 Nisan'da açılışın yapıldığı salonlar ev sahipliği yapacak.

Final-Four'a yükselecek takımların belli olacağı bu turda maçların uzun aralıklar olmadan oynanması bizlere büyük bir heyecan verecek. Herkesin mutlaka favorisi vardır, ben de favorilerimi açıklayayım;

Olympiacos, Tau Ceramica, Montepaschi Siena ve CSKA Moskova.

1 yorum:

  1. Hello,
    we will have great series during these 2 weeks, I think CSKA, FC Barcelona, PAO and Olympiakos will play the Final Four.
    Regards,
    http://saqueneutral.blogspot.com/
    (a blog about sport in English and Español)

    YanıtlaSil